Using midi with HX3- new user problems

Rund um den Hammond-Clone HOAX3

Moderator: happyfreddy

Tom Frisch
Beiträge: 2
Registriert: 26. Apr 2017, 00:32
Kontaktdaten:

Using midi with HX3- new user problems

Beitragvon Tom Frisch » 1. Mai 2017, 20:01

I'm a new owner of HX3, and I'm trying to use it with a midi controller, but I'm having problems.

I updated the firmware to v4.25 using the HX3mk3_expander.hex, and also updated the scancore to MIDIinput.
I also tried updating to Flash_Expander_mk3_4.

My midi controller is transmitting notes on channel 1, and the HX3 audio output is connected to an amplifier.
I successfully tested the midi controller and amp with another midi module, so I'm pretty sure that's not the problem.

When I play a note on the midi controller, the HX3 doesn't make any sound. Volume is up, and drawbars are set to 888855443.
When I adjust a CC parameter, the red LED on the HX3 turns on, so I know SOME midi data is being received.

Are there other things that I need to set up, or steps that I am missing?

Thank you very much for your time.
I apologize for my ignorance, and my lack of German language skills.


-Tom
Portland Oregon, USA

Tom Frisch
Beiträge: 2
Registriert: 26. Apr 2017, 00:32
Kontaktdaten:

Re: Using midi with HX3- new user problems

Beitragvon Tom Frisch » 1. Mai 2017, 21:11

Nevermind, I got it figured out. Combination of the wrong midi port on the HX3, wrong audio output port, and wrong settings on my midi controller.

-Tom


Zurück zu „HOAX3 Discussion“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 3 Gäste

cron